"Bild": Левски се радваше на равенството, сякаш спечели Шампионска лига


"Bild": Левски се радваше на равенството, сякаш спечели Шампионска лига
Снимка: БГНЕС

20909 0

Леко подигравателно се отнесе към Левски популярният германски портал "Bild" след равенството между българския тим и Айнтрахт в Лига на конференциите. Снощи на пълен "Васил Левски" двата тима направиха 1:1 в първия плейоф за влизане в групите на турнира.

И все пак: и думи на похвала

"Домакините не се предадоха, останаха упорити и до края опитаха всичко, за да изравнят. София всъщност много късно се възнагради за усилията, които положи, и стигна до незаслужени изравняване. "Сините" празнуваха равенството, сякаш току-що са спечелили Шампионска лига. Така тяхната мотивация да предизвикат сензация във втория мач, разбира се, ще бъде още по-голяма", написа изданието след мача.

"Фадига ни шокира"

В репортажа си за мача медията пише, че голът на Асими от 28 метра е шокирал Айнтрахт. "Левски, воден от 38 200 български фенове, се бори за международно участие и таксата от около 3 милиона евро в груповата фаза на Лига на конференциите", отбелязва "Bild".

В София Айнтрахт допусна първи гол за сезона

"Когато 1200-те привърженици на Айнтрахт чакахa уверено последния съдийски сигнал, това се случва: Фадига забива 28-метров удар в ъгъла на вратата. Трап e ужасен. Айнтрахт допусна за първи път този сезон", пише още германският портал. А ето какво каза за мача и атмосферата спортният директор на Айнтрахт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички