БФС чу Левски: Определя датата на баража на специално заседание


БФС чу Левски: Определя датата на баража на специално заседание
Снимка: Levski.bg

3650 0

От Спортно-техническата комисия се вслушаха в позицията на Левски, в която клубът се възпротиви на решението баражът за участие в Лига на конференциите за следващия сезон да бъде изместен с един ден.

С редица доводи "сините" поискаха да бъде върната първоначалната дата на важния мач, а именно - 11 юни. Именно те са участници в плейофа, тъй като завършиха кампанията на четвърта позиция. Съперник ще им бъде Арда (Кърджали), които финишираха седми.

Датата 11.06. не е върната официално, а окончателно решение за това кога да се играе двубоят ще бъде взето на заседание. То ще се състои в утрешния ден - осми юни, четвъртък. Ето какво написаха от Спортно-техническата комисия към БФС:

"След изиграването на днешните двубои от 35-ия кръг на ППЛ, които ще определят окончателно участниците в баража за място в УЕФА Лига на конференциите, Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз ще проведе заседание утре (8 юни), на което ще бъде взето решение за датата и часа на провеждане на баража". А ето какви 4 въпроса зададоха от Левски относно баража.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички