Батков: Мъри Стоилов изостави Левски в много тежък момент, не знам дали умишлено


Батков: Мъри Стоилов изостави Левски в много тежък момент, не знам дали умишлено
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3856 0

Бившият собственик на Левски - Тодор Батков, се изкза срещу използването на "сините" фенове за политически цели. Той заяви, че по времето, когато той е управлявал на "Герена", не е позволил това да се случи.

"Недопустимо и нелепо е феновете да бъдат използвани за политически цели. Не им прави чест на политиците. То води до разцепление вътре в левскарската общност. Пречи публиката на Левски да е обединена. Слава Богу, вчера публиката демонстрира единение и неистова подкрепа. Надявам се тези неща да са останали в миналото.

Аз не съм позволил Левски да бъде използван за политически цели. Левскарската общност е многохилядна. Не съм допускал, през призмата на любовта към Левски и организираните структури, това нещо да се прави. Привърженици на Левски има от всички политически сили, етноси и религии", заяви Батков пред bTV.

Aдвокатът засегна и темата с напускането на Станимир Стоилов през април. Според него не е изключено тази година да настъпи краят на хегемонията на Лудогорец в българския футбол.

"Съжалявам, че не продължи по-дълго тандемът Стоилов-Сираков. Но това е решение на Мъри. Той изостави клуба в много тежък момент - не знам дали умишлено. Сегашното представяне на Левски в турнира е някаква глътка въздух и реванш, светлина за нас, левскарите", посочи той.

"Няма нищо вечно. Би трябвало да идва краят на хегемонията на Лудогорец. Не бих се изненадал. Нещо се случва в Лудогорец. Все пак имат много добри футболисти и уникален бюджет, колосален. Техният бюджет сигурно е по-голям от на трите силни софийски отбора взети заедно", завърши бившият 'син" бос. А ето какво каза Батков за мача с Айнтрахт, феновете и реванша.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички