Крило на Айнтрахт: Позволихме на Левски да ни притиснат силно, стадионът стана по-шумен


Крило на Айнтрахт: Позволихме на Левски да ни притиснат силно, стадионът стана по-шумен
Снимка: БГНЕС

8990 0

Крилото на Айнтрахт Ансгар Кнауф остана недоволен от някои аспекти в играта на своя тим срещу Левски. Той призна, че феновете, изпълнили стадион "Васил Левски", са повлияли на представянето им. Двата тима завършиха наравно в първия плейоф за влизане в групите на Лига на конференциите.

"В крайна сметка, просто е досадно, че не взехме победата у дома с нас. Но мисля, че всички знаем за какво става дума и сме готови за победата следващата седмица. В крайна сметка им позволихме им да ни притиснат твърде силно. Стадионът стана шумен", коментира той, цитиран от hessenschau.de.

"Те продължиха да опитват повече, защото изоставаха. Малко ни липсваше облекчението напред, за да създадем положения, а след това признахме, че нямахме късмет да отбележим гол в края.

Ще си направим изводи от това и знаем, че следващата седмица трябва да сме концентрирани от първата до последната минута, независимо от изхода. Тогава имаме много добри шансове да спечелим мача", каза още германецът. А ето за какво "Bild" иронизира и за какво - похвали, Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички