Асен Чандъров след гола си срещу Берое: Отбор като Левски няма право да се отказва


Асен Чандъров след гола си срещу Берое: Отбор като Левски няма право да се отказва
Снимка: Levski.bg

4318 0

Във вечерта на 23 април (неделя) Асен Чандъров се оказа големият герой за Левски, след като отбеляза единствения гол във вратата на Берое при домакинството от 27-ия кръг на Първа лига.

Той се появи на терена в 62-рата минута, заменяйки Ивелин Попов, а в 94-тата минута "взриви" стадион "Георги Аспарухов", който вече виждаше как играчите на Елин Топузаков се отдалечават на 11 точки от третото място, на което е ЦСКА 1948. 

"Емоцията е голяма - да вкараш гол в последната минута, на този терен, за трите точки... Щастлив съм, радвам се, че успяхме да спечелим и да зарадваме феновете", бяха първите думи на Чандъров пред камерата на "Diema" след последния съдийски сигнал.

"Мисля, че през целия мач доминирахме, топката беше в нас, имахме повече положения. Те имаха 1-2 удара, но нищо по-сериозно".

"Отбор като Левски няма право да се отказва. Винаги играем до последната минута и гоним трите точки. Имаме преки двубои срещу конкурентите си и ако ги победим, значи ще сме си заслужили мястото в Топ 6. Ние се целим и още по-нагоре. Обстановката е добра, тренираме сериозно", каза още Асен Чандъров. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Елин Топузаков след Левски 1:0 Берое: Важни три точки, радостта след гола беше искрена и неподправена

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички