Валери Божинов пред завръщане в Левски?


Валери Божинов пред завръщане в Левски?
Снимка: www.botev-vratsa.com

5952 0

Българският клубен футбол може и да е в почивка, но не и спекулациите относно бъдещи трансфери не са. Особено във водещите ни клубове. Според една от тях нападателят на Ботев Враца Валери Божинов е пред завръщане в Левски.

"Сините" вече са се свързали със звездата на Ботев (Враца), провеждайки първоначални разговори, твърди Блиц, позовавайки се на сигурни източници. 32-годишният Божинов попада в плановете на Славиша Стоянович, който го е харесвал най-вече заради лидерските му качества. Треньорът на Левски е впечатлен и от формата на Валери, който в 11 мача на Ботев (Враца) реализира 7 гола. Два от тях бяха именно във вратата на "сините" при изненадващата победа на врачани с 3:1 на "Герена" на 25 ноември.

Това не е първият път, в който Божинов е свързван с бившия си тим. Преди да подпише с врачани отново имаше информации, че може да озове пак на "Герена". От Левски на този етап не са му отправили конкретно предложение, тъй като първо изчакват развръзка около бъдещето на нападателите, с които е възможно да се разделят. Това са Ривалдиньо, Серджиу Буш и Луан Виана. Стоянович уведомил ръководството на Левски, че ще бъде много доволен от евентуално привличане на Божинов. Предимство на Валери е не само, че е идеален лидер, а и, че е българин, който обича "синия" клуб и добре знае какво е Левски.

В същото време от Левски ще опитат да се разделят с ненужните играчи в състава - ето кои са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички