Ето ги шестимата играчи, които нямат бъдеще в Левски


Ето ги шестимата играчи, които нямат бъдеще в Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

6290 0

Треньорът на Левски Славиша Стоянович иска да се раздели с голям брой футболисти, повечето от които са чужденци. Сред тях са вратарят Мартин Полачек, централният защитник Аймен Белаид, халфовете Антони Белмонт и Фелипе Нашименто, нападателите Ривалдиньо и Луан Виана, информира "Тема Спорт".

Раздялата с изброените играчи обаче няма да е лесна задача, защото повечето от тях имат дългосрочни контракти. Изключение е Аймен Белаид, който е обвързан с клуба до лятото. На него вече е съобщено, че не попада в плановете на треньора за пролетта и може да си търси нов клуб.

ЖЕНАТА НА ЯБЛОНСКИ ГО НАВИВА ДА ОСТАНЕ В ЛЕВСКИ

С тези, които не пожелаят да разтрогнат контрактите си, ще се търси вариант за преотстъпването им. Такъв е случаят с Нашименто, за когото преди година бяха платени 200 хиляди евро на Динамо Букурещ.

Висящ е въпросът с тримата играчи, които се дърпат да преподпишат контрактите си - Милош Цветкович, Давид Яблонски и Жерсон Кабрал. Ако Левски не удължи споразуменията им до края на годината, то те ще могат свободно да преговарят с други клубове от началото на 2019-а, а през лятото да преминат в тях като свободни агенти. Затова няма да е изненада, ако в клуба се получи оферта за някого от тях, той да бъде продаден.

Вчера изпълнителният директор на клуба обяви и близката съдба на треньора. Вижте какво каза той в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички