Левски с нова офанзива за бивш играч на Берое


Левски с нова офанзива за бивш играч на Берое
Снимка: Официален сайт на Левски

3702 0

Левски отново проявява интерес към португалското крило Педро Еуженио. Той бе силно желан от сините и през лятото, но тогава те се разминаха с него. 28-годишният футболист предпочете офертата на второ-дивизионния турски Алтай Измир, който плати откупващата клауза в договора му с Берое.

Сега обаче той е пред напускане на тима, който изпитва финансови затруднения. Вчера португалецът публикува и снимка от родината си. Под нея той написа: „Обратно в реалността. По-силен от всякога. Дон Педро се завърна“, информира "Тема спорт".  От Левски вече са влезли в контакт с Педро Еуженио. На „Герена“ се надяват да не се разминат за втори път с подписа му. Сините обаче го искат само като свободен агент. Те нямат намерение да плащат трансферна сума за правата му.

През есента Еуженио бе съотборник с Иван Иванов, който вече напусна Алтай. 30-годишният бивш роден национал изигра само 6 мача за първенство, преди да се раздели с тима. Еуженио, който може да бъде използван както като флангови нападател, така и като бек, бе на терена в 13 шампионатни мача тази есен, в 10 от тях като титуляр. В тях той успя да отбележи 1 гол. За последно високият 172 сантиметра играч бе на терена на 9 декември – при поражението с 0:1 от Есхишехирспор.

В класация за най-коректните Левски се нареди в топ 3- ето кой е най-грубият отбор в Първа лига.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички