Няма да има дело за обявяване на Левски в несъстоятелност


Няма да има дело за обявяване на Левски в несъстоятелност
Снимка: БГНЕС

2377 0

Дело за обявяване на Левски в несъстоятелност няма да има, каквито информации се появиха преди няколко дни. Това обяви единият от собствениците на фирма „Титан 77″ – Емил Ботев.

"След проведена среща с г-н Красимир Иванов и уточняване на възникналите недоразумения в името на доброто сътрудничество и най-вече в името на Левски бих желал да ви информирам за следното: Постъпления за обявяване на ПФК „Левски“ в несъстоятелност от страна на фирма „Титан 77″ няма да има", сподели той пред "България днес".

Срещата с изпълнителния директор се е състояла в петък. Тогава отношенията между двете страни са изгладени. Както е известно, делото за несъстоятелност срещу „Левски“ бе образувано на 13 ноември 2018 година, фирмата „Титан 77″ се занимава с организиране на чартърни полети. Оказа се, че „сините“ дължат пари за чартъра до Малта в началото на годината. Тогава отборът беше на лагер в островната държава преди пролетния дял на сезон 2017/2018.

"Сумата е малка за Левски, но не искам да я обявя. Не мисля, че фирмата е изнесла информацията. Както ние, така и те искат този въпрос да се изясни“, заяви във вторник Красимир Иванов. Няколко дни по-късно клубът и фирмата уточниха възникналите помежду им недоразумения. Какво още сподели тогава директорът на "сините" - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички