В Румъния спрягат нападател за сигурен в Левски


В Румъния спрягат нападател за сигурен в Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

5128 0

В последния месец медиите в Румъния доста често информират за трансферните планове на Левски, най-вече, когато се отнася за играчи от местния шампионат. Според една от последните информации нападателят Денис Алибек е много близо до "сините".

Той носи екипа на Астра Гюргево и вече обяви, че напусне след финала за Купата на Румъния срещу Виторул Констанца, като след последната тренировка на следващия ден, той ще си стегне багажа. В своето изказване обаче той не уточни дали вече има договорка с някой тим.

"Тръгвам си след финала за Купата. Ясно е, че ако я спечелим, офертите към мен ще завалят. Знаете, че искам да играя отново рамо до рамо с Константин Будеску и треньор да ми бъде Мариус Шумудика, но не знам дали ще се случи. Скоро ще е ясно къде ще отида", заяви Алибек пред Prosport.

Според изданието обаче нападателят може да се счита за сигурен за Левски, като е бил убеден да отиде там от главния скаут Богдан Патрашку и импресариото Джовани Бекали. Той има 9 мача за Румъния, в които е отбелязал един гол. С националния тим той игра на Европейското първенство през 2016 г.

Междувременно се появи информация, че три големи отбора искат Ривалдиньо - ето кои са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички