Уж сигурният нов в Левски подписал с друг клуб?


Уж сигурният нов в Левски подписал с друг клуб?
Снимка: Getty Images/Guliver

3126 0

Трансферната цел на Левски Диего Фабрини, който бе посочен като сигурно попълнение на столичния гранд, май ще се размине със 'сините". Според неговия агент Флорин Манеа италианският халф се е разбрал на 99% с друг румънски клуб - Динамо (Букурещ). Фабрини е футболист на Ботошани. "Разбрахме се на 99%, остава само да подпишем договора", заяви Манеа, цитиран от doardinamo.ro.

Според sport.ro италианецът е имал оферти и от Левски и клуб от Южна Корея, но е избрал да продължи в Румъния. С Динамо той щял да подпише 3-годишен договор и ще му бъде поставена съществена откупна клауза. Той ще стане най-добре платеният футболист на "кучетата".

Новината обаче не бе потвърдена от собственика на Ботошани Валериу Ифтиме. "Не знам нищо. Ако отиде в Динамо, да е жив и здрав. Аз лично не мисля, че това е най-добрият вариант за него. В Ботошани той имаше чудесни условия. Не съм говорил с господин Манеа от 2 месеца. Все още не вярвам, но ще се информирам. Фабрини все още е мой играч и трябва да играе срещу Динамо", заяви босът пред "ProSport". Вчера агентът на играча направи съвсем различно изказване. Вижте какво каза той в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички