В Левски осуетили опит за нова "Казанска афера"


В Левски осуетили опит за нова "Казанска афера"
Снимка: БГНЕС

1886 0

Ден след бурята около Георги Дерменджиев, в Левски са парирали и опит да бъдат подхлъзнати на друго ниво. Новината, че Томислав Папазов е желан от Вердер (Бремен) също е напът да се окаже фалшива, пише "Меридиан мач”. Нищо, че се появи снимково копие на "офертата" на "Бременските музиканти" за младока.

"Сините" са се разровили и са открили, че нещата са скалъпени. Така Папазов няма да ходи никъде, а ще продължи да се бори в тренировките, за да впечатли Георги Дерменджиев. На "Герена" са доста внимателни относно офертите за техни играчи, защото имат голяма обеца на ухото от прословутата "Казанска афера". "Интересно дали от Вердер знаят какво се прави на техен гръб", лаконични бяха от Левски.

Папазов бе спряган за Славия преди две години, но до негов трансфер на "Овча купел" не се стигна. През тази зима пък се заговори за интерес към него от Португалия. Елитният Тондела бе посочен като кандидат за подписа му. Той е един от най-младите играчи, дебютирали в първенството за Левски. Това стана миналата пролет, когато се появи като резерва в мача с Верея, а по-късно се наложи да бъде и титуляр в дербито с ЦСКА, което бе загубено от "сините" с 2:3. Тогава той трябваше да се партнира с Аймен Белаид в центъра на отбраната. Какво каза мениджърът Николай Жейнов за "Казанската афера" през 2014 г. - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички