ДАНС пази тайната за "Казанската афера"


ДАНС пази тайната за "Казанската афера"

2232 0

Николай Жейнов разкри любопитни подробности около "казанската афера", в която участва и самият той. През 2009 година Левски се прочу, след като прати четирима свои играчи уж да подписват договори с руския Рубин Казан. цялата история обаче се оказа пълен фарс, от който загубиха само "сините", включително и с 0:2 на терена срещу ЦСКА. Ето какво сподели футболният мениджър в предаването "Зона Спорт":

"Знам много неща и всичките ги описах, когато ме извикаха да давам показания в НСБОП (б.р. - сега ДАНС). Също така обаче сложих подписа си под документ да не и9здавам информацията. Но ако "Казанската афера" бъде разсекретена, ще разберете истината", открехна леко завесата Жейнов.

Той сподели и други интересни подробности около Левски.

"Владимир Гаджев отказа три оферти това лято - от турски клуб, от Шахтьор Караганди и от Риека, но не му харесаха дестинациите и затова реши да остане на "Герена". Гара Дембеле пък не иска да се връща в Левски, защото не му допада българското първенство. Като цяло малко футболисти искат да играят в "А" група. "Сините" дължат доста пари на Кевин Бру, защото разтрогнаха дпговора си с него. Не желая да коментирам трансферната политика на клуба", сподели футболният агент.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички