SportLive научи: Няма шанс Костадинов да заиграе в Урал


SportLive научи: Няма шанс Костадинов да заиграе в Урал
Снимка: БГНЕС

1605 0

Халфът на Левски Георги Костадинов може и да заиграе в Русия, но няма да бъде част от Урал. Причината за това е, че треньорът на тима Александър Тархванов не е впечатлен от нито един български играч на този етап и няма да привлича наши сънародници.

"Мога да кажа, че това няма да се случи. Може да са предлагали Костадинов на Урал, но в момента Тарханов не харесва никой от българските футболисти", заяви агентът, който представлява руския треньор - Мирчо Димитров, пред SportLive.bg.

Така националът, който отказа да поднови договора си с Левски, ще трябва да си търси друг отбор.

Иначе Димитров, който най-добре знае дали някой от руските клубове проявява интерес към български футболисти или треньори, призна, че работи усилено да прати наш кадър в Русия или Казахстан, но нивото на нашето първенство си казва думата.

"Интерес към наши футболисти на този етап не мога да кажа, че има. Виновно за това е слабото ни първенство. Интерес в Русия мога да кажа, че има към някои от чужденците в Първа лига, както и към младежите, които се класираха на Европейско първенство", заяви агентът пред нашата медия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички