Левски отписа четирима и за този, и за следващия сезон


Левски отписа четирима и за този, и за следващия сезон

1317 0

Съставът на Левски тръгна за Каварна, където ще гостува на Черно море в неделя, но впечатление направи липсата на четирима от ключовите за "сините" футболисти. Николай Митов избра групата за мача с варненци, изваждайки от състава Георги Костадинов, Сърджан Лукин, Антонио Аниете и Джереми де Ноойер.

Квартетът е решил да напусне "Герена" през лятото, след като нито един от тях не пожела да поднови договора си с 26-кратните шампиони. Това е накарало ръководството и треньорския щаб да вземат решение и да ги извадят от състава.

Тяхното напускане ще се отрази добре финансово на тима, тъй като Лукин и Де Ноойер са сред най-добре платените играчи в клуба, докато Антонио Аниете определено разочарова при завръщането си в столичния гранд.

Единствено Георги Костадинов може да бъде считан за категорична загуба за Левски. Халфът се установи като един от най-добрите и най-постоянните играчи на тима, но той има примамливи оферти от Европа и ще се възползва от тях. При идването си при "сините" той отказа предложение от Турция, но сега със сигурност ще заиграе извън пределите на Първа професионална лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички