Славиша Стоянович: Много исках Мартин Райнов, но...


Славиша Стоянович: Много исках Мартин Райнов, но...
Снимка: БГНЕС

2633 0

Славиша Стоянович беше попитан за трансферите на Левски и какво се е случило с привличането на Мартин Райнов. Той сподели, че лично е настоял за неговото привличане, но няма никакво обяснение за това кое е провалило идването му на стадион "Георги Аспарухов". Той също уточни кой води трансферната политика и, че не разполага с бюджет за нови футболисти.

"Исках да дойде Мартин Райнов, но това се нещата. Понякога трансферът се случва, понякога - не. Нито съм мениджър, нито имам някакв бюджет за трансфери, както пишат медиите - аз съм треньор, има си ръководство да работи с тия неща. Аз съм треньор и феновете трябва да знаят именно това", каза Стоянович пред "Диема Спорт". Той говори и за напускането на Гомес.

Жорди Гомес, още след като дойдох, говорих с него. Той беше казал, че иска да си намери нов клуб и ако си намери, да го пуснем да си ходи. Бях му обещал, защото той е добър футболист.

Трябва да се намерят хора, има мои предложения, има предложения от ръководството. Но тази седмица това трява да приключи. Ще видим тази седмица какво ще се случи", завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички