Български национал с много интересен коментар относно трансфер в Левски


Български национал с много интересен коментар относно трансфер в Левски

3578 0

Българският национал Симеон Славчев, който вчера официално се раздели с Карабах и стана свободен агент, не пожела да посочи с кои клубове преговаря и дали може да се озове в Левски. Халфът обаче призна, че е готов да се върне да играе в България.

"Факт е, че се разделихме с Карабах по взаимно съгласие, но във футбола е така. Прецених, че в момента трябва да играя. Там ситуацията е сложна. Има ограничение при чужденците. Трябва да играе един до 21 години 90 минути всеки мач в първенството. Тъй като сега приключи Лига Европа и остана само първенството, шансовете ми за игра драстично намаляха. Гледам напред. Скоро ще взема някакво решение", коментира Славчев, след като участва на благотворителен турнир.

"Предложение официално нямам, имало е разговори с определени клубове, но не е коректно да ги споменавам. Не искам да коментирам за Левски, скоро ще се разбере. Тепърва ще решавам къде и как да продължа кариерата си. Имам предложения, но засега твърде много са спекулациите. Приемам като вариант да се върна в България. Във футбола нищо не се знае", обяви още Славчев. А какво условие, според слуховете, има той, за да играе в Левски вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички