СНИМКА: Ас на Ливърпул засипа с похвали бивша звезда на Левски!


СНИМКА: Ас на Ливърпул засипа с похвали бивша звезда на Левски!
Снимка: Getty Images / Guliver

2599 0

Един от основните футболисти на Ливърпул - Жоржиньо Вайналдум, засипа с похвали бившата звезда на Левски Гари Родригес, а причината за това е изборът, който крилото направи - да премине в Галатасарай, въпреки че обстановката в Истанбул и Турция е много, много опасна. Също така неговият футболен път е много труден, но в крайна сметка той ще играе за един от най-обичаните отбори в цял свят и ежегоден участник в европейските клубни турнири.

"Този играч е пример за подражание за всеки футболист, който губи надежда. Жертвата, която направи, за да иде в този отбор, точно в този момент, е невероятна. Голямо уважение за това, което направи. Успех в Галатасарай!“, написа Вайналдум.

Припомняме, че преди да подпише с турския гранд Гари Родригес игра за ПАОК. Според разпространената информация от Галатасарай са броили 3.5 милиона евро на гръцкия тим.

Националът на Кабо Верде игра в Левски от 2013-а до 2014-а година. След това премина в Елче, където се подвизава до 2015-а година, преди да поеме към южната ни съседка. 

This guy is a role model for every footballer who lose hope. The sacrifices he makes to come where he is right now is unbelievable. A lot of respect for how you did it ❤️🙏🏾. Good luck at Galatasaray 🙌🏾💪🏾

Снимка, публикувана от Gini Wijnaldum (@gwijnaldum) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички