Пълен обрат с Васчук: Остава в Левски за постоянно?

Естонският халф на Левски Богдан Васчук е напът да си осигури постоянен договор с добрите си игри напоследък, пише "Тема Спорт". Само допреди два месеца 23-годишният футболист беше отписван от треньорския щаб, но ситуацията се е променила, твърди изданието.

Васчук премина на "Герена" по настояване на бившия наставник Славиша Стоянович, който го познава от съвместната им работа в Рига. Той първо дойде като преотстъпен до края на 2018 г., а след това договорът му беше удължен до изтичането на сезона.

Левски купува Васчук през зимата

Богдан Вашчук ще бъде откупен от Левски в началото на следващата година. В момента футболистът играе на "Герена" като преотстъпен от Рига. Догово...

Заради честите си травми естонецът изигра едва десет мача в Първа лига, но в последните три беше неизменно на терена. Халфът не се пестеше и си заслужи доверието на треньора Георги Дерменджиев.

За правата му Левски трябва да плати не много голяма сума, а заплатата му е една от най-ниските и той не влиза в категорията на футболистите, с които се преговаря за намаляване на възнагражденията в духа на новата политика на ръководството. А какво разкри за Богдан пред SportLive.bg агентът му вижте в този материал

Още по темата

Please select answer!