Стана ясно защо нямаше минута мълчание в памет на Сашо Костов и кога ще бъде почетен той


Стана ясно защо нямаше минута мълчание в памет на Сашо Костов и кога ще бъде почетен той
Снимка: БГНЕС

1510 0

Левски все пак ще почете паметта на своята легенда Александър Костов преди мач от първенството. Това ще се случи преди двубоя с Берое в петък, 26 април, пише "Меридиан мач". Срещата от 31-ия кръг на Първа лига започва в 20,30 часа.

Според изданието от "синия" клуб не са разпоредили минута мълчание в памет на Костов преди дербито с ЦСКА в събота, тъй като са искали да почетата легендата си в първото си домакинство след трагичната вест. Така от "Герена" постъпиха и при смъртта на други свои големи фигури - Павел Панов, Георги Марков и Цветан Веселинов.

Става ясно още, че от Левски са искали да си спестят грозни сцени като освирквания от противниковата агитка по време на минутата почит. Затова "решението за минутата мълчание било оставено на съвестта на шефовете на ЦСКА", пише вестникът. Както е известно, от ЦСКА излязоха с изявление по случая, в което потвърдиха, че не са получавали молба за такъв жест от съперника и това е потвърдено от делегата на мача.  Как коментира директорът на "сините" Павел Колев липсата на минута мълчание в памет на легендата преди дербито с ЦСКА вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички