Фенове на Левски искат наказание за Бодуров за плюнката по Васчук


Фенове на Левски искат наказание за Бодуров за плюнката по Васчук
Снимка: БГНЕС

1898 0

Още по време на мача в събота се видя ясно как капитанът на ЦСКА Николай Бодуров наплю халфа на Левски Богдан Васчук след конфронтация между тях на терена. От вчера обаче в интернет се появи и видео със скандалния епизод и феновете на "сините" настояват защитникът на "червените" да бъде наказан за постъпката си, пише "Меридиан мач".

По правилник наказанието за Бодуров трябва да е поне 1 мач, но ако ситуацията е при спряла игра, то санкцията може да бъде увеличена на два мача. Това означава, че той може да пропусне и двата мача с Ботев (Пд) - за Купата утре и за първенството.

Феновете на Левски настояват БФС да покаже, че няма двоен аршин, след като капитанът на техния тим Живко Миланов беше наказан с глоба заради жестове към феновете на Черно море след победата на "Тича". Те станаха публично достояние, след като се появиха във варненски сайт. Междувременно от ЦСКА пуснаха видео с моментите от мачовете с Ботев (Пд) и Левски, в които се чувстват ощетени от съдиите. Вижте го в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички