Павел Колев внесе яснота около слуховете за уволнени служители

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев внесе яснота около промените в клуба, за които в последните дни неспирно се пише. Той използва профила си във Facebook най-вече, за да опровергае за раздялата с някои от фигурите на "Герена", включително и с Димитър Иванков. В позицията си той е категоричен, че няма официалният сайт на Левски да се превърне в платформа за опровержения и уточнения.

Ето и какво написа Павел Колев:

Проблем в Левски: Хубчев отсвири Бекали и Патрашку, сам прави селекцията

Новият треньор на Левски Петър Хубчев тотално игнорира агенцията на Джовани Бекали при избора на нови футболисти, пише "България днес". До момент...

Вярвах, че Левски трябва да излезе от спиралата на постоянните опровержения на всеки слух, който се понася в публичното пространство. Трудно ще е. Това е първият и, моля се, последният път, в който ще използвам личната си страница, за да напиша фактите. Не е редно, но явно няма друг начин. Другият начин е да превърнем сайта на Левски в платформа за опровержения и уточнения. Няма да стане!

Факт 1:

Миналата седмица разговарях с Дафо по телефона, направиха го и други служители на клуба, пожелах му бързо възстановяване и го уверих, че може да разчита на подкрепата на клуба и ще поемем всички разноски по лечението му.

Лъжата: Дафо е бил уволнен, докато лежал в болница (дали идиотът, разпространил това, си е давал сметка какво можеше да причини на бате Дафо с тая “велика” новина, ако не бях говорил с него предварително, за да му кажа, че няма такова нещо, нямам идея. Съмнявам се.)

Факт 2:

Божката-домакинът, си работи всеки ден на стадиона и за беда на “информираните” и с него съм разговарял още миналата седмица, защото и до мен достигнаха някакви слухове. Успокоих го, обсъждахме екипировката и началото на подготовката. Възпитан съм в убеждението, че разговорът между двама мъже трябва да си остане между тях. Затова и не обръщах внимание на глупостите, които се говореха междувременно, но явно съм подценил мащаба на простотията.

Факт 3: Димитър Иванков не е бил освобождаван от Левски. Ще се оперира на 20 юни, защото от 5 месеца работи със скъсан менискус. Клубът ще плати операцията и възстановяването. Чакаме го да се върне в края на годината, по-силен отпреди.

Вижте тук каква е програмата на тима за летния лагер в Добринище и Австрия.

Още по темата

Please select answer!