Проблем в Левски: Хубчев отсвири Бекали и Патрашку, сам прави селекцията


Проблем в Левски: Хубчев отсвири Бекали и Патрашку, сам прави селекцията
Снимка: Официален сайт на Левски

5613 0

Новият треньор на Левски Петър Хубчев тотално игнорира агенцията на Джовани Бекали при избора на нови футболисти, пише "България днес". До момента наставникът не е одобрил нито един играч, предложен му от румънците. Преди няколко месеца от Левски обявиха, че мениджърската агенция на известната футболна фамилия от северната ни съседка ще отговаря за трансферите в клуба. Тогава Бекали даде интервю, в което обяви, че "сините" ще разполагат с 10 млн. евро за селекция. Оказа се, че сумата е далеч по-малка.

След идването на Хубчев начело на отбора нещата изглеждат доста различно. Той държи в тима да дойдат само одобрени лично от него чужденци. Критериите му не са само спортно-технически, а и морално-поведенчески. Тези играчи трябва да са класни, да дават пример дори с личния си живот. Хубчев е отхвърлил няколко предложени от Бекали играчи. Един от тях е Диего Фабрини, който се озова в ЦСКА.

"За мен Диего Фабрини е най-добрият чужденец, който играеше в Румъния - заяви Бекали преди няколко дни. - Можеше да дойде в Левски за 15 000 евро на месец. Агентът му също искаше 3000-4000 евро комисиона. Помощниците на Хубчев дойдоха в Букурещ, за да го гледат. Явно това, което са му казали за него, не се е харесало на старши-треньора и той не пожела да го има в състава си в Левски. Времето ще покаже дали е бил прав и дали Фабрини ще успее в ЦСКА. При "сините" всички правомощия около селекцията са дадени на треньора. Той избира футболистите си. Васил Божков и Павел Колев са оставили Хубчев да преценява кой ще бъде привлечен и кой освободен".

Човек на Бекали е главният скаут на Левски Богдан Патрашку. Интересно е, че от клуба обявиха, че той ще присъства на официалното представяне на Хубчев като треньор на "сините", но той не се появи. Може и да е на скаутска мисия някъде в чужбина, но липсата му учуди мнозина. И засили слуховете, че между агенцията на Бекали и наставника нещата не са съвсем наред. А кой е един от звездните футболисти, които Хубчев иска в тима, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички