Паулиньо: Стоянович е концентриран над Левски, сплотени сме


Паулиньо: Стоянович е концентриран над Левски, сплотени сме
Снимка: Оф. сайт на Левски

1864 0

Крилото на Левски Паулиньо сподели, че треньорът на тима Славиша Стоянович е концентриран пределно в работата си, въпреки слуховете, които го пращат далеч от "Герена". Бразилецът призна още, че се чувства много добре след контузията, която провали за него първата част от настоящия сезон.

"Сега се чувствам много по-добре. Усещам много голямо доверие от страна на целия клуб. Благодарение на Господ се чувствам много по-добре и нямам проблеми. Това, което аз виждам, е, че на тренировките треньорът е изключително концентриран и фокусиран върху работата си в Левски. Той има договор с клуба и е част от него и демонстрира, че е концентриран върху своята работа. Тук е и работи много сериозно и концентрирано. Всеки си решава кое е най-добро за него и кое го прави щастлив", заяви Паулиньо пред "Дарик".

ЛЕВСКИ ВАДИ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ НА ПАУЛИНЬО

Относно това как вижда колектива в клуба, крилото заяви: "Подобрява се значително. Това се усеща всеки ден и на всяка тренировка. Смятам, че в клуба има добър колектив, а и сред нас футболистите. Смятам, че сме сплотени и това ще даде плодове на отбора и клуба. Работим за това колективът да става още по-силен и това ще ни направи по-добри като тим".

Тези дни се провали един от най-желаните трансфери от "сините". Подробности четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички