Reuters: Славиша Стоянович е новият треньор на Латвия


Reuters: Славиша Стоянович е новият треньор на Латвия
Снимка: Официален сайт на Левски

3257 0

Треньорската сага около Левски няма край, въпреки че от клуба няколко пъти опитаха да прекратят каквито и да било спекулации. Последната информация обаче идва от Reuters, а тя е, че Славиша Стоянович ще бъде официално представен за национален селекционер на Латвия на 1 март, позовавайки се на източници близки до случващото се.

Според информацията Стоянович се е съгласил да поеме отбора за три години. Той ще замени на поста Миксу Паателайнен, чийто договор изтече в края на миналата година. Латвия е в група "G" в квалификациите за Евро 2020, а първият й двубой е срещу Македония на 21 март.

Не се посочва дали Славиша Стоянович ще остане в Левски поне до лятото, докогато е договорът му, или от латвийската федерация ще заплатят някаква неустойка на Левски, за да го вземат. Самият наставник в последните си интервюта заяви, че със сигурност остава поне до юни месец в тима, като сам сподели, че е имал няколко оферти, включително и от клубове, но не назова техните имена.

Вчера дори даде интервю пред клубната телевизия на Левски, в която говори за подготовката на тима в Кипър и как върви тя. Ето какво сподели наставникът

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички