Николай Михайлов отново е играч на Левски


Николай Михайлов отново е играч на Левски

2357 0

Левски официално подписа с вратаря Николай Михайлов и по този начин той се превърна в последното ново попълнение на "сините".

Той подписа договор със „сините“, който е до края на сезона, но има опция за неговото продължаване с още две години, информира "Дарик". Както е известно, "сините" искат от известно време да привлекат своя юноша, който бе свободен агент. През миналата седмица той изгледа контролата срещу Монтана на "Герена", която бе загубена с 2:3.

Тогава стражът бе в компанията на собственика на клуба Спас Русев. След това Михайлов имаше и среща с треньора Славиша Стоянович. Синът на президента на БФС Борислав Михайлов дори мина медицински тестове още преди няколко дни. 

В момента Михайлов има излишни килограми и едва ли ще пази в близките мачове. От лятото вратарят е без отбор, след като прекрати договора си с кипърския Омония. В последните седмици той се готвеше със Славия. Освен това тренира извънредно с бившия страж на "сините" Димитър Иванков. Очакванията са той да помогне за вратарската криза в тима, след слабите изяви на Божидар Митрев и Мартин Полачек.

От януари в клуба ще пристигне и нов изпълнителен директор в лицето на Павел Колев - повече подробности за него четете в този материал

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички