Помощникът на Стоянович: Отбор като Левски трябва да се справя в такива моменти


Помощникът на Стоянович: Отбор като Левски трябва да се справя в такива моменти
Снимка: Официален сайт на Левски

1730 0

Отборът на Левски претърпя тежка загуба на "Георги Аспарухов", след като бе надигран от Ботев Враца с 3:1. Валери Божинов и Валери Домовчийски бяха точни за гостите, а в края на срещата Славиша Стоянович бе изгонен след оспорване на съдийско решение.

След края на срещата помощникът на сърбина Небойша Милошевич коментира поражението.

“Футболът се играе на голове. Не използвахме своите ситуации. Трябваше да задържим концентрация и да играем нашия си стил. Десет минути преди края имахме доста положения. Трябваше да решим двубоя в този период. Ако беше 2:1, щеше да е различно. Всичко е комплексно. В някои ситуации действахме прибързано. В други нямахме подкрепа за Станислав Костов в наказателното поле. В някои мигове ни липсваше концентрация. Трябваше да останем съсредоточени и да използваме нашия момент. Още веднъж се извинявам на феновете. Левски е клуб с традиции и трябва да се справя в такива моменти.

БОЖИНОВ: НЕ МОГА ДА ПЛЮЯ ТАМ, КЪДЕТО СЪМ ЯЛ

Не е хубаво, когато се постигат такива резултати. Върху това акцентира и Славиша Стоянович. Той иска всички да поемем отговорност в тези моменти. Има още доста мачове и нищо не е загубено. Нашата работа е да вдигнем момчетата. Традициите повеляват Левски да бъда в битката за титлата”, заяви Милошевич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички