Божинов след двата гола срещу Левски: Не мога да плюя, където съм ял


Божинов след двата гола срещу Левски: Не мога да плюя, където съм ял

3906 0

Нападателят на Ботев Враца Валери Божинов, който вкара два гола за победата с 3:1 над Левски на Герена, сподели мнението си след срещата. Той отново изказа любовта и уважението си към феновете на "сините", като сподели, че му е мъчно, че бившият му тим не е фактор в първенството вече повече от 10 години.

"Малко трудно и тежко се говори сега, емоция, адреналин. Мисля, че направихме това, което старши треньорът искаше. Той разговаряше с нас, каза, че иска да ги пресираме и да играем повече в тяхната половина.

Знам, че те имат по-класните играчи, но когато играем като юмрук и си вкараме положенията, можем да спечелим. Искам да благодаря на момчетата за характера и битката, защото днес се подкрепяхме и това е много важна победа за нас.

Казах и преди мача, за мен това е мач като мач. Да, пред тази публика съм играл, годините и ситуацията бяха различни, но за мен е удоволствие да съм тук. Съжалявам за Левски, правят всичко възможно, за да са фактор в първенството, но трябва да се печелят мачове с по-малките отбори, ако искаш да станеш шампион. 

Гледайки в момента Левски аз не мога да плюя там, където съм ял. Знам, че управниците ще направят всички, за да бъде Левски фактор, защото този клуб ми е на сърцето, ще продължавам да съм фен на Левски. Желая успех на Павел Колев.

За нас предстои трудното сега. Направихме нещо голямо, но това голямо трябва да продължим да го правим и в другите мачове. Имаме мач със Септември и ако играем заедно, ние няма да имаме никакъв проблем. От утре в главите ни трябва да е само мачът с тях. Ще направим всичко, за да победим. Знам за какво съм в Ботев Враца и знам, че публиката и града заслужават хубави емоции", заяви Божино.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички