Сериозни проблеми за Левски след поражението


Сериозни проблеми за Левски след поражението
Снимка: БГНЕС

2320 0

Левски ще трябва да се справи с доста сериозни проблеми след трите загуби, които записа в последните двубои и наказанията, които си докараха част от играчите. Освен това треньорът на "сините" Славиша Стоянович със сигурност ще бъде наказан за домакинството на Дунав. Русенци гостуват на "Герена" в събота, 1 декември, от 17:30 часа.

Сърбинът със словенски паспорт избухна през второто полувреме в ситуация, в която бе отсъдена засада срещу тима му. Той напусна техническата зона пред скамейката и се засили към страничния рефер. Секунди по-късно главният съдия Георги Кабаков го прати на трибуните.

Санкция от Дисциплинарната комисия от БФС ще понесат и двама играчи на Левски. Първият е Кали Тиам. Сенегалецът получи червен картон в края на срещата. Така той стана вторият играч на Левски, изгонен през сезона, след Жерсон Кабрал (срещу Черно море на "Тича"). Дефанзивният полузащитник е най-грубият футболист на сините.

Милош Цветкович пък натрупа 5 жълти картона и също няма да е на разположение на спортния щаб срещу Дунав, пише "Тема спорт". Очаква се той да бъде заменен в мача от Ивайло Найденов. А какво заяви помощникът на Славиша Стоянович след загубата от Ботев Враца на "Герена" - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички