Ники Михайлов е все по-близо до Левски


Ники Михайлов е все по-близо до Левски
Снимка: БГНЕС

1172 0

Трансферът на Николай Михайлов в Левски изглежда все по-сигурен. След като в събота изгледа контролата на "сините" с Монтана заедно със със собственика Спас Русев, днес отново бе на "Герена". 

Михайлов е провел среща с треньора Славиша Стояновичм като двамата най-вероятно са обсъдили опцията за трансфер на стража, информира "Дарик". 30-годишният Михайлов пристигна пред сектор "В", като влезе към съблекалните на "сините".

Това се случи, докато Славиша Стоянович и играчите му провеждаха сутрешното си занимание. Малко след него пристигна и Спас Русев, който беше посрещнат от главния скаут  Кирил Вангелов.

В момента "сините" страдат от сериозна вратарска криза, след като двамата титуляри - Божидар Митрев и Мартин Полачек, са меко казано колебливи и допуснаха детинския грешки в някои от двубоите. Най-вероятно до края на полусезона на вратата ще застане младия Ники Кръстев, а по време на зимната пауза ще бъде взето решение за вратарския пост. Какви са опциите пред столичани - може да прочете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички