Локомотив (Пд) ще спира непобедения Левски на "Лаута"


Локомотив (Пд) ще спира непобедения Левски на "Лаута"
Снимка: Оф. сайт на Левски

1022 0

На своя територия тази вечер Локомотив (Пловдив) приема Левски с нелеката задача да се върне на пътя на победите, след като в последните си два мача спечели само точка. "Сините" обаче не са лесна хапка за "черно-белите", тъй като са в серия от пет поредни победи и не познават вкуса на загубата през новия сезон. До момента столичният гранд взе и четирите си гостувания в първенството и е устремен да продължи серията си.

Локомотив направи всичко възможно да вдигне всички футболисти за двубоя. По време на паузата в първенството тимът се подсили с нападателя Ален Озболт, но той едва ли ще играе днес.

Очаква се Бруно Акрапович да не прави промени в защитата и в нея да действат Петрович, Везалов, Езе и Томашевич. Рокади обаче ще има - в халфовата линия. В състава след наказание се връща Игор Банович. Очаква се той да си партнира с Умарбаев. По крилата ще нападат Посинкович и Карагарен, а на върха на атаката ще е Анте Аралица. Босненецът обаче се колебае кой да действа зад него - Буна или Димитър Илиев.

За Левски могат днес да дебютират трима от новите - десният бек Луи Нганиони, халфът/защитник Нуно Рейш и халфът Богдан Васчук. Треньорът Славиша Стоянович може да разчита на всичките си футболисти за двубоя, което прави избора му оптимален и едва ли някой от новите ще започне като титуляр.

На вратата на "сините" ще е Мартин Полачек, а пред него трима са сигурни за местата си - Цветкович, Горанов и Ейолфсон. На последния в центъра на защитата се очаква да партнира Давид Яблонски, който пропусна предишните 4 мача заради травми. В халфовата линия отново има дилеми за Стоянович - кой да е редом до Хали Тиам. Позицията си оспорват Белмонт и Нашименто. Ред за изява на крилото ще продължи да чака Паулинъо - ще стартират Обертан и Кабрал, а в ролята на плеймейкър ще е Давиде Мариани. В атака Стоянович ще избира измежду Костов и Буш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички