Кирил Ивков: Левски бе по-добър от ЦСКА във всички фази


Кирил Ивков: Левски бе по-добър от ЦСКА във всички фази

1257 0

Членът на Надзорния съвет на Левски Кирил Ивков засипа с похвали треньора на "сините" Славиша Стоянович след победата над ЦСКА в дербито на кръга снощи на "Васил Левски". "Сините" надделяха с 1:0 благодарение на автогол на Витаутас Черниаускас.

"Във всички фази Левски бе по-добър от ЦСКА. Не очаквах съперникът да бъде толкова зле. Изключително съм щастлив, защото отдавна не сме били този съперник за първенство. Победата на Левски е съвсем заслужена. Ако продължава така, отборът има сили за нещо повече. Промяната я донесе най-вече старши треньорът. Откакто бе назначен, съм всеки ден на "Герена" и гледам тренировките. Мисля, че отборът ще върви напред", коментира Ивков, цитиран от "Тема Спорт".

"При Стоянович поведението на играчите е съвсем друго - има усмивки, има настроение и закачки. Води добре заниманията. Тренировките са му много добри - те се доближават до мачова обстановка. Това, което се прави на тях, после се пренася и в двубоите", добави легендата на Левски. Той разкри и какво трябва да свърши ръководството през зимата. "Видяхме, че Левски може да е силен и в предни позиции. Има обаче неща за изправяне. Иска ми се да намерим силен централен нападател, дай Боже това да стане през зимата", каза той.

Ивков посочи, че "сините" не трябва да вирват носове след успеха. "Не бива да прекаляваме с изказвания. Защото такива е имало от нашите шефове - "Шампиони". Така само се внася смут в отбора. Нека не говорим за титла още отсега", завърши членът на НС на клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички