Георги Тодоров: Две статични положения решиха мача, ЦСКА нямаха други положения


Георги Тодоров: Две статични положения решиха мача, ЦСКА нямаха други положения

3585 0

Треньорът на Левски Георги Тодоров коментира загубата на неговия тим от ЦСКА в дербито на българския футбол. Специалистът сподели, че две статични положения са решили мача, като поздрави съперника, но и изказа недоволство към играта в предни позиции на неговите момчета.

"Две статични положения решиха мача. Не мога да не бъда доволен от моите момчета. За голямо съжаление две статични положения решиха всичко. Не помня ЦСКА да са имали други положения.

Не искам да коментирам какво не ми е харесало. Нямахме трайно задържане в предни позиции. Това ни бе по-нужно през втората част, но умората е голяма. Честитя на ЦСКА и гледаме към следващия мач.

Очевидно сме допуснали до грешка, за да се стигне до втория гол. Ако бяхме задържали топката в предни позиции, трудно може съперникът да организира опасност. 

Неприятно е да паднеш от ЦСКА, сигурно няма да сме най-щастливите. Трябва обаче да мислим първо за мача в Стара Загора, а след това за баража на Герена. До сега момчетата не са били разколебани, през първото полувреме видяхте това. Не сме имали за задача да пазим резултата, търсихме победата."

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Кратки истории


8 любопитни факта за дузпата

1. В много футболни справочници се твърди, че дузпата е измислена от някакъв ирландец на име Джон Пеналти. Трудно...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама