Емил Велев: Паулиньо е турист, Мариани - пешеходец, а Ивайло Стоянов няма то*ки


Емил Велев: Паулиньо е турист, Мариани - пешеходец, а Ивайло Стоянов няма то*ки

2226 0

Бившият футболист и треньор на Левски Емил Велев разкритикува чуждестранните звезди на "сините". Той също така упрекна съдията на мача с Лудогорец Ивайло Стоянов, който според него е трябвало да да даде дузпа на Левски, както и червен картон на Клаудиу Кешеру.

Запитан за новия подход на "Герена" да не се взимат скъпоплатени чужденци, Велев заяви: "Ако говорим за класни чужденци – да, но ние виждаме, че в Левски има пълни пешеходци, като Тиам и това момче, което дойде от Швейцария – Давиде Мариани. Да не говорим за Паулиньо, който е пълен турист! Надали с Кабрал, Цветкович и Яблонски щеше разликата да е толкова голяма, ако те бяха на терена. Рано или късно се взимат и такива решения. След като не искат да преподписват, да им се дава шанс ли?! Ние ги видяхме – те играха силно срещу по-непретенциозните отбори. Като дойдоха по-силните съперници и тях ги нямаше", заяви Кокала в интервю за "Букмейкър рейтинги".

Относно ситуацията с изгонването на Козмин Моци след провокацията му към феновете на "сините" треньорът, направил последно Левски шампион, заяви: "От една страна наистина малко странен червен картон, защото да се радваш, пък да те изгонят?! От друга страна обаче си беше чиста провокация, защото Моци отиде и провокира публиката на Левски. Защо не се зарадва пред феновете на Лудогорец? Аз ги видях – те бяха двама мъже и една жена. Явно не му е било много удобно да отиде в лявата част на сектор “А”. И ако гледаме на тези негови действия като на провокация, според мен правилно показан втори жълт и съответно червен картон".

"Мисля, че по-подготвеният отбор в дербито беше Левски. И ако съдията имаше топки да даде дузпа за Левски, резултатът ставаше 1:1 и не се знаеше оттук нататък как ще завърши срещата. А да не говорим, че хиляда процента трябваше да бъде изваден червен картон на Кешеру за удар с крак в главата на Иван Горанов", заяви още Велев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички