До Коледа става ясно дали Левски ще се подсили с още един желан национал


До Коледа става ясно дали Левски ще се подсили с още един желан национал
Снимка: Оф. сайт на Левски

2896 0

Преговорите между Левски и Арда за национала Деян Лозев продължават, но се очаква да бъдат завършени преди Коледа. Двата клуба явно не успяват да се разберат за цената.

„Сините“ са отправили оферта, но кърджалийци са поискали по-голяма сума. Все пак в близките дни се очаква развитие и двата клуба по-скоро ще стигнат до консенсус. "Деян Лозев е наш футболист, но имаме разговори за неговото бъдеще и ако нещо се случи, най-вероятно ще разберете до сряда", заявиха пред "Тема Спорт" от ръководството на кърджалийци.

26-годишният Лозев е в Арда от сезон 2018/19 г. Той помогна на тима да спечели промоция в елита, а през есента бе един от най-постоянните в състава на Стамен Белчев. Играчът бе ползван като десен бек и крило. Деян бе на терена в 19 шампионатни двубоя.

В тях отбеляза един гол и направи 5 асистенции. Лозев също като Белчев е от Хасково и двамата са работили на няколко пъти заедно, още от юношеските години на състезателя. Левски има огромна нужда от подсилване на състава с краен защитник. Причината е, че треньорът на сините Петър Хубчев разполага само с двама такива - Живко Миланов и Иван Горанов. А кой друг български национал също е смятан за сигурно попълнение за "сините" -вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички