Ивелин Попов разкри кои клубове у нас са го търсили и обяви: Бих играл в Левски на Хубчев


Ивелин Попов разкри кои клубове у нас са го търсили и обяви: Бих играл в Левски на Хубчев
Снимка: Оф. сайт на Спартак (Москва)

10315 0

Бившият капитан на България Ивелин Попов обяви, че не се е замислял за завръщане в родното първенство. Той обаче категорично обяви, че би играл в Левски. Атакуващият халф посочи, че към него е имало запитвания и от Левски, и от Лудогорец, но конкретно предложение от български клуб към него не е имало.

"Конкретно предложение към мен от български клуб не е имало. Обаждания, подпитвания - да, имало е. Левски, Лудогорец... имало е. Завръщане в Левски? С оглед това, което се случва в България, на този етап не. Трябва да се промени отношението към треньорите, сега не изкарват и две години. По медиите пишат, че Хубчев е дефанзивен треньор. За мен не е дефанзивен треньор. Футболът много се промени. В България много малко хора разбират футбола. Хубчев е модерен треньор. Работи шест месеца. Този човек трябва да работи поне 4-5 години, за да построи отбора", коментира Попов пред "Канал 3".

"Хубчев е точният човек за Левски. На 100%. По-подходящ не виждам от него. С Хубчев бих работил в Левски. Ако се обади сега, аз вече си имам ангажименти с Ростов. С него бих работил винаги. Познавам го като треньор. Знам вижданията му. Това е един съвременен европейски треньор. Какво се промени в Левски? В момента там имат отбор. Не са зависими само от един човек, като Обертан, например. Класата ще дойде с труд. Ако имаш по-малко класа, ще компенсираш с повече тичане, борба. Казват, че Хубчев е дефазивен треньор, но с Берое спечели трофей. Завърши втори в първенството. Берое след него по-напред от пето място завършвал ли е?", каза още бившият национал.

"Лудогорец? В живота не знаеш какво ти предстои. Досега не съм се замислял за завръщане в България", сподели Попов. А в кой момент той е взел решение да се откаже от националния отбор вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички