Бивш левскар разкри кога и за колко сезона Славчев подписва с Левски


Бивш левскар разкри кога и за колко сезона Славчев подписва с Левски
Снимка: Instagram

5750 0

Симеон Славчев ще стане днес играч на Левски, твърди вестник "Меридиан мач". Националът ще подпише със "сините" за 3,5 години. Това разкритие направи бивш нападател на софийския гранд - Лукаш Гикиевич. Полякът обяви, че този трансфер е сигурен и дори честити на Славчев. Така той сложи край на спекулациите, че Славчев отново ще се завърне в Полша, където е спряган за Лех.

Халфът ще дойде при "сините“ като свободен агент, след като в петък разтрогна с Карабах. За такава развръзка се говореше от доста време насам. Първият контакт между Левски и Славчев е станал по време на лагера на националния отбор за мачовете с Парагвай и Чехия. Малко преди това треньорът му в Азербайджан - Курбан Курбанов, обяви пред медиите в страната, че Славчев не му трябва повече и е свободен да започне преговори с други отбори.

Твърдеше се също, че интерес към Симеон са проявявали отбори от Италия и Турция. "Сините“ обаче са били най-настоятелни в офертата си. А в кой друг български тим имаше вероятност да премине националът вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички