Дерменджиев: Има леко разклащане след всички спекулации, но отборът и клубът са силни


Дерменджиев: Има леко разклащане след всички спекулации, но отборът и клубът са силни
Снимка: Официален сайт на Левски

1104 0

Настанвникът на Левски Георги Дерменджиев заяви, че клубът и отборът са силни, но заяви, че не влияе добре, това, което се пише в медиите и най-вече за треньорската смяна.

"При всички случаи не е добре, когато се пишат и четат такива неща. Аз съм професионалист. Разговарял съм с ръководството. Когато съм дошъл тук, съм приел самата идея как ще се развива Левски. Клубът в момента е силен. Отборът също е силен. След това, което се опитаха да направят има определено разклащане. Все пак си мисля, че играчите са спокойни и в неделя ще излязат, за да изиграят добър мач.

Аз мисля, че футболистите работиха достатъчно по време на паузата в шампионата и ще бъдат свежи. Умишлено исках учебните игри да бъдат с юношеските формации. Доволен съм от тренировките и по моя преценка отборът се освежи. Ботев е един отбор, който се опитва да играе футбол. Аз мисля, че ще стане един добър мач. Има една тенденция в българския футбол, че до 15,16, 17 години се вижда развитие при юношите, а след това спад", заяви Дерменджиев преди двубоя с Ботев Пловдив. 

"Резултатът в двустранната игра с отбора до 17 години бе 4:1, а до 19 – 10:0. Пропуснахме много голове, които можехме да вкараме. Има момчета, които загатват, че имат качества. Аз като треньор мисля да им се обърне внимание. Има момчета, които на този етап имат качества. Става въпрос генерално за посоката на Левски. Не може да направим за два-три месеца нещо генерално. Отборът трябва да има точки, да се обновява, да придобие визия и да има стил. Това трябва да стане постепенно и да работим в колектив", допълни още той.

Изпълнителният директор на клуба Павел Колев също се появи на пресконференцията, за да опровергае за пореден път, че ще има треньорска рокада - ето какво заяви той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички