Колев: Треньорска смяна не е обсъждана, част от информациите се пускат от хора, които се водят левскари


Колев: Треньорска смяна не е обсъждана, част от информациите се пускат от хора, които се водят левскари
Снимка: БГНЕС

1232 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев за пореден път отрече категорично да е обмисляна и обсъждана треньорска рокада. Шефът на "Герена" дори сподели, че тези информации се пускат от хора, които се водят левскари, някои от които и работили в клуба.

"Нищо не искам да обяснявам, но се налага. Тук съм за да ви кажа две изречения. В последната седмица се случи нещо, което не намирам за нормално и предполагам, че за повечето от вас не би трябвало да е нормално. Една спекулативна теза се разви така, че заживя собствени живот в медиите. Левски си има треньор и смяна не е обсъждана в нито един момент.

Работата с Дерменджиев е дългосрочна и планирането също е дългосрочно. Това разбира се, не променя една важна максима във футбола – че нищо вечно няма. Нито аз ще съм тук до пенсия, нито Дерменджиев има илюзии, че постът му не е ветровит. Измисляха се и срещи, които не са се случили. А за мен това не е етично, да не говорим, че не е и професионално. За съжаление се случи и националния да има важни мачове. Аз съм работил там и знам, че и там не е било леко. В крайна сметка обстоятелствата са такива, каквито са. Подчертавам отново, не е обсъждана треньорска смяна, камо ли да водим, преговори с друг треньор“, заяви Павел Колев, който се яви на брифинга на Георги Дерменджиев.

"Това, което подозирам, ще си остане за мен. Почти убеден съм, защото аз получавам доста информация, че за съжаление част от тези информации се пускат умишлено от хора, които се водят левскари. Дали е удар по Левски или националния, ще видим, както и каква е била целта. Това е част от работата в клуб като Левски. Оттук насетне мисля да затворим тази тема. Тази седмица работихме по план. Сигурно още такива слухове ще има. Ясно е, че ще има хора, които няма да са доволни, ако Левски се развива и става силен. Няма как да коментирам имената на левскарите. Става дума за хора известни като фенове на Левски, а някои са работили тук. Имена няма да кажа. Това обаче е жалко. Винаги съм вярвал, че за да се изправи Левски на крака всички левскари трябва да са единни, без значение кой се е хванал да работи. За жалост е невъзможно има хора с голямо его, с непоносимост друг да работи на "Герена". За съжаление медиите са инструмент в тези неща, друг път сте аналитични и парирате тези неща. Разделенията са много по всички линии. Въпреки че работим всеки ден, не виждам признаци на единение. Единственото е публиката да застане зад отбора. Надявам се това да стане и срещу Ботев. За мнозина мачът няма значение, но в такива случи се вижда кой клуб е голям. Надявам се ако трибуните не са пълни, поне да има много хора“, допълни Колев.

Също така бе разпространена и информация, че Станимир Стоилов отново е бил обсъждан за заместник на Дерменджиев, но е отказал - ето и повече подробности.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички