Четвъртодивизионен отбор нанесе шокираща загуба на Левски


Четвъртодивизионен отбор нанесе шокираща загуба на Левски
Снимка: Официален сайт на Левски

9689 0

Левски понесе сериозна загуба от четвъртодивизионен немски отбор. "Сините" загубиха с 0:4 от Тюркгюджу-Атаспор в най-слабия си мач от подготовката. Отборът, воден от Петър Хубчев, изигра трагичен двубой, в който дори не отправи точен удар към противниковата врата.

Тюркгюджю-Атаспор поведе след гол от дузпа в 26-ата минута след нарушение на Деян Иванов. Столичани започнаха с резервите си и място в състава намериха огромен брой от юношите. Единствената хубава атака на Левски бе в 13', но нямаше завършващ удар.

В началото на второто полувреме Янис Каргас получи директен червен картон. След изгонването на играча пък „сините” продължиха да играят с 10 човека, като не вкараха 11-и в игрова обстановка. След това Левски получи още три гола, а немският тим дори нацели и два пъти гредата. През второто полувреме влязоха и част от титулярите на столичани, но дори и те не успяха да променят случващото се на терена.

Карл-Хайнц Лапе се разписа два пъти – в 57-ата и 74-ата минута, а между неговите попадения веднъж вкара и Дзорба, час след началото на мача.Утре е последната проверка на тима на Петър Хубчев - срещу първенеца на Швейцария Йънг Бойс във Фюген (от 19:30 часа българско време).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички