Божинов: Третото място не отива на голям клуб като Левски


Божинов: Третото място не отива на голям клуб като Левски
Снимка: БГНЕС

1494 0

Нападателят на Левски Валери Божинов заяви след победата над Ботев в Пловдив, че на клуба не му прилича да е на третото място, където се намира в момента. Той призова да няма излишна еуфория заради успеха снощи и си пожела тимът да започне да показва постоянство.

"Третото място не отива на голям клуб като Левски. Нашият клуб е марка и всички искат да се представят на ниво в мачовете срещу Левски. Затова няма лесни срещи. Виждате, че в първата шестица всеки може да победи всеки. Благодаря на феновете, че днес за пореден път бяха на стадиона и ни подкрепяха. Те ни задължават да се раздаваме”, коментира нападателят, който оформи крайното 3:1 в Коматево.

"Нека не се заблуждаваме от една победа. Ние след всеки успех едва ли не си мислим, че нещо сме направили. Дано и в следващите мачове се представим както в днешната среща. Шест точки разлика са много, но ще се борим за по-предно класиране", обеща Божинов. Според временния треньор на тима през лятото трябва да има прочистване в състава. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички