Временният треньор на Левски: В отбора трябва да има прочистване през лятото


Временният треньор на Левски: В отбора трябва да има прочистване през лятото
Снимка: Оф. сайт на Левски

14394 0

"Положението в Левски е лошо и през лятото трябва да има прочистване". Това заяви пред "България Днес" временният треньор на "сините" Георги Тодоров.

"Положението в Левски е лошо. Две години се взимаха някакви футболисти, които не стават за нашия отбор. Трябва да се направи прочистване. Но кой и как ще свърши тази работа не знам. Аз съм временен треньор, само до края на сезона, и не мога да работя по селекцията", коментира 62-годишният наставник.

"Медиите говорите за Петър Хубчев, но аз не знам нищо. Ще гледам да си свърша работата и да се върна към предишните си задължения в школата. Но се знае, че работата в Левски е много стресираща и който дойде, трябва да е готов. Изискванията винаги са много големи и всяка загуба се приема от феновете като нещо трагично. Нашата публика иска само победи и титли, а те убягват от години и е нормално към новия треньор да има много големи изисквания. Новият екип, който ще дойде от лятото, трябва много добре да си планира селекцията, подготовката и да си изгради тактиката", допълни Тодоров. Едно от набелязаните за нови попълнения вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички