Бащата на детето със свастиката: Журналистите ми травмирахте детето


Бащата на детето със свастиката: Журналистите ми травмирахте детето
Снимка: Facebook

1737 0

Един час разпитваха бащата на второто нарисувано със свастики дете от мача Левски-ЦСКА, който обаче заяви, че не вижда нищо грешно в ситуацията. След като излезе от полицията, Георги Гълъбов заяви, че самият той е националист. Не видял кой е нарисувал пречупения кръст на гърдите на 8-годишния му син, забелязал рисунката преди второто полувреме, когато синът му се съблякъл.

Заради този случай МВР, Футболният съюз, социално подпомагане и закрила на детето се събират на извънредна среща. На нея трябва да се реши какви наказания да бъдат наложени на родителите на двете деца, както и да се набележат мерки подобни ситуации да не се повтарят в бъдеще.

"Аз съм националист, няма проблеми, за мен това не е грешно, заяви пред журналисти Гълъбов, цитиран от Нова тв. - Травмирахте ми детето!, обърна се бащата към журналистите. - Медиите направиха е*ати проблема – 6 дена се говори за деца, където са на 7 и 8 години, че са нарисувани. Защо не показаха, че му пише и Левски, а само пречупения кръст?”, попита той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички