Аржентинецът с дебют като титуляр в днешната проверка на Левски


Аржентинецът с дебют като титуляр в днешната проверка на Левски
Снимка: Оф. сайт на Левски

2101 0

Аржентинският футболист Франко Мазурек ще излезе като титуляр за Левски в днешната контрола срещу Тюркгюджю-Атаспор, съобщава "Тема Спорт". Това ще бъде дебютът му като играч в основния състав на "сините" след неотдавнашния му трансфер. Мачът започва в 18,00 часа и ще бъде предаван пряко по "Диема Спорт".

Титуляр в мача се очаква да бъде и вратарят Николай Михайлов, въпреки че пропусна вчерашната тренировка. Националът имаше отделно занимание във фитнеса, но е готов за игра.

Последното ново попълнение на "сините" - Дени Алар, продължава да се готви по индивидуална програма, като отново не се появи на тренировъчния комплекс, а остана във фитнеса вчера. Холмар Ейолфсон, който се възстановява от тежка травма, тренира наравно с тима в първата половина от заниманието, след което имаше бегови упражнения, докато останалите му съотборници проведоха двустранна игра.

Капитанът на тима Живко Миланов вече тренира на пълни обороти, но със сигурност ще остане на пейката срещу германския тим, а ще започне титуляр срещу Йънг Бойс в последната проверка на Левски, която е във вторник. Вижте няколко любопитни факта за новия защитник на столичани - Янис Каргас, в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички