Луис Суарес с обръщение към феновете относно коронавируса


Луис Суарес с обръщение към феновете относно коронавируса
Снимка: Instagram

946 0

Нападателят на Барселона Луис Суарес се обърна към феновете във връзка със ситуацията след пандемията с коронавирус. Уругваецът призова привържениците да не излизат от вкъщи, като той самият си стои у дома в Барселона.

"Здравейте на всички от моя дом в Барселона! Искам да пожелая сили на всички, които се борят с вируса, който притеснява всички ни. Хората трябва да знаят, че ние сами можем да подобрим ситуацията. Ако се грижим за себе си, защитаваме своите съседи и цялото население. Много страни страдат от това, в Уругвай вече има няколко случая. Важно е да следваме всички указания", заяви Суарес в Instagram.

"Трябва да се грижим за хигиената, това е много важно. Ако се борим с това заедно, хората ще могат да продължат да се наслаждават на живота със своето семейство и приятели. Прегръщам всички, не излизайте от вкъщи", допълни уругвайската звезда. Вижте тук каква добра новина около него се появи тези дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички