Знаменито минало и светло бъдеще: Любо Пенев спазва легендарна традиция на "Армията"


Знаменито минало и светло бъдеще: Любо Пенев спазва легендарна традиция на "Армията"
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

4052 0

В понеделник вечер ще бъде спазена една традиция, донесла безброй паметни моменти в историята на ЦСКА. Макар и от срещуположната страна, трето поколение Пенев ще стъпи на стадион "Българска армия".

Какво предстои?

Това ще се случи при домакинството на "армейците" над Хебър. Срещата от 16-ия кръг на Първа лига е с начален час 18:00 ч. Тя ще бъде по-специална за наставника на пазарджиклии и легенда на 31-кратните шампиони Любослав Пенев. Такава ще е и за неговия син - Николас, който е част от редиците на "зелените".

Историята продължава

18-годишният нападател дебютира в българския елит в началото на настоящата кампания. Той се превърна в един от неизменните титуляри в редиците на Хебър. Той ще трябва да защитава честта не само на своя отбор, но и на семейството си.

Чичото на баща му - Димитър Пенев, е една от най-големите легенди в историята на ЦСКА и българския футбол. Дядо му Младен също има минути на "Армията" с екипа на Локомотив София, Марек и Добруджа, пише "Тема Спорт". Незалечима следа в "червения" фолклор оставя и баща му и настоящ негов треньор в Хебър Любо. Дали Никоас ще привлече вниманието на 31-кратните шампиони върху себе си, предстои да разберем.

Къде да гледаме НА ЖИВО двубоя между "армейците" и пазарджиклии?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички