Генчев: Винаги има с какво да изненадаме ЦСКА, напоследък побеждава само с класа


Генчев: Винаги има с какво да изненадаме ЦСКА, напоследък побеждава само с класа
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

2322 0

Наставникът на Крумовград - Станислав Генчев, сподели мнението си след поражението от Лудогорец при визитата на "Хювефарма Арена" от 16-ия кръг на Първа лига. 

Специалистът не бе доволен от играта в атака, но отличи отбраната и се надява тя да е на същото и дори по-високо ниво при домакинството на ЦСКА. Генчев вярва, че може да изненада 31-кратните шампиони. 

Мнението на Генчев

"Лудогорец владееше повече топката и беше по-инициативен. Едно недоглеждане в ситуацията при гола и плахото начело бяха причините за загубата. Получихме гола, когато не трябваше. През първото полувреме не направихме нищо в атака, а това се случи чак в края, но без да вкараш - няма как да си тръгнеш с точки от Разград.

Много съм доволен от организацията, но не и от играта в атака. Сега имаме оправдания заради контузиите на Рапосо, Серкан. От защитата съм доволен, но не и от атаката. 

Дано срещу Черно море и ЦСКА запазим добрата игра в защита. Трябва да насочим внимание към играта в атака. Трябва да отделим време на завършването на положенията.

Винаги има с какво да се изненадаме с ЦСКА. Той не игра нищо особено срещу Пирин и Етър. Футболистите ни трябва да са безкрайно мотивирани и дано победим", обясни треньорът на Крумовград. 

Следете актуалното класиране в Първа лига със SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички