Нестор Ел Маестро отново се доверява на набиращ скорост нападател срещу Хебър


Нестор Ел Маестро отново се доверява на набиращ скорост нападател срещу Хебър
Снимка: БГНЕС

4471 0

ЦСКА ще опита най-после да се върне към силните си игри, зарадвайки с убедителен успех своите фенове в понеделник вечер. На пътя на "армейците" обаче застава никак лекото изпитание в лицето на Хебър.

Какво предстои?

Столичани и пазарджиклии ще премерят сили на стадион "Българска армия" в двубой от 16-ия кръг на Първа лига. Срещата е с начален час 18:00 ч. Малко преди нейното начало треньорът на "червените" Нестор Ел Маестро е взел ключови решения за състава си.

Как ще изглежда "червената" атака?

Наставникът е предпочел отново да разчита на едно от новите си попълнения - Матиас Фаетон, от първата минута, пише "Тема Спорт". Това ще се случи за трети пореден път, след мачовете с Арда и Етър.

Бързоногият нападател имаше пряко участие в последните три попадения на своя тим. Той бе от ключова роля за пълния обрат срещу Пирин в Благоевград, записвайки гол и асистенция, след като се появи като резерва. В последния кръг, срещу Етър, националът на Гваделупа собственоръчно се пребори за топката, предоставяйки я в наказателното поле на Марселино Кареасо, който отбеляза победния гол за ЦСКА.

Въпреки значително по-бавното начало за него и липсата на игрови минути и резултати, Фаетон постепенно започва да се доказва. Любопитно е обаче къде точно ще бъде поставен той от Ел Маестро.

В последните срещу той се включваше отляво в халфовата линия. Предвид липсата на капитана Амос Юга, нападателят може да попадне както на крилото, така и на върха на атаката. Ако Джонатан Линдсет замени национала на ЦАР, в средата, то Тобиас Хайнц ще застане зад нападението, а Фаетон отляво. Ако пък изборът в центъра е някой измежду Тибо Вион и Емануел Шакич, Хайнц най-вероятно ще отиде на левия фланг за сметка на Фаетон, който ще води атаката с някого измежду Майкъл Естрада и Дюкенс Назон.

Къде можем да гледаме НА ЖИВО двубоя между "армейците" и пазарджиклии?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички