Владимир Манчев обясни защо ЦСКА игра слабо срещу Етър и каза дали Любослав Пенев може да ги подхлъзне


Владимир Манчев обясни защо ЦСКА игра слабо срещу Етър и каза дали Любослав Пенев може да ги подхлъзне
Снимка: Lap.bg

11736 0

Бившият футболист на ЦСКА Владимир Манчев даде интервю пред "Мач Телеграф", в което изрази своето мнение за слабото представяне на "червените" при гостуването на Етър Велико Търново, което все пак бе спечелено с 1:0:

"Обяснявам си го с това, че всеки един отбор се мотивира, когато излиза срещу ЦСКА на 100%. Още повече, че Етър трябва да наваксват много точки, за да се измъкнат от последното място. Виждаме, че през тази година няма лесни мачове. Видяхме го и срещу Пирин, където също до последно не беше ясно какво ще се случи", изтъкна Манчев и допълни:

"Най-важни в крайна сметка са точките. След време ще се забрави начинът, по който са постигнати. Предполагам, че и за публиката не е приятно отборът да не е толкова убедителен, но не трябва да забравяме, че в началото на първенството всички едва ли не бяха отписали ЦСКА. Виждаме, че вече е на първото място".

Бившият нападател бе запитан и защо тимът на Нестор Ел Маестро не е успял да задържи нивото, което показа при убедителния успех срещу Локомотив Пловдив: "Това са различни мачове. Тогава ключов бе начинът, по който подходи Локомотив. Стилът на Локо в онзи мач облагодетелства ЦСКА, за да изглежда по този начин. Мисля, че тогава Локомотив сгрешиха в подхода си и помогнаха на ЦСКА да ги смачка. Едва ли много други отбори ще се опитат така да се надиграват с ЦСКА".

"Вижда се, че когато отборите са по-затворени, пречат на играта на ЦСКА, за тях е трудно, но е трудно за всички отбори. Виждаме, че всички губят точки, Левски вече направиха няколко грешни стъпки. Нито един отбор в нашето първенство не е за подценяване. Ако не си на ниво в Първа лига, не си на 100% мотивиран и подготвен, можеш да береш доста ядове", констатира бившият наставник на Хебър Пазарджик, който отговори и на въпрос дали Любослав Пенев може да подхлъзне "армейците" в следващия кръг:

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Абсолютно! Ако ЦСКА подцени Хебър, ще сбърка много. Видяхме, че и срещу Пирин, и срещу Етър не беше лесно. Още повече, че в Пазарджик ЦСКА вече загуби точки след нулевото равенство в първия кръг. След това Хебър взеха точка като гост на ЦСКА 1948, бяха на косъм да вземат точка и от Левски, когато "сините" спечелиха буквално в последната секунда. Резултатите и представянето на отбора показват, че Хебър е един отбор, който в никакъв случай не трябва да бъде подценяван", предупреди 46-годишният Манчев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Официално: БФС сложи край на споровете дали ЦСКА е бил "спасен" срещу Етър! (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички