Здравко от "Ритон": Тези, които съсипаха футбола, няма да оставят ЦСКА на върха


Здравко от "Ритон": Тези, които съсипаха футбола, няма да оставят ЦСКА на върха
Снимка: cska.bg

1741 0

Един от най-популярните фенове на ЦСКА - Здравко Желязков, от дует "Ритон", коментира моментната ситуация в отбора на своето сърце. Естрадният певец  остана песимистичен, че "армейците" ще бъдат свалени от върха в класирането по един или друг начин от недоброжелателите на клуба.

"ЦСКА е първи в класирането, но ще ни свалят от лидерската позиция. Няма да ни пуснат този гювеч още дълго време да сме на върха", заяви Здравко пред "Мач Телеграф". Той разкри и към кои точно фактори е адресирано твърдението му.

"Тези, които съсипаха футбола в България, няма да ни оставят на първа позиция! Дали отборът е поел по верния път, това може да го каже само и единствено Саша Илич. Аз не мога да дам еднозначен отговор", допълни още певецът.

Към момента "червените" са на първо място в Първа лига, след 16 мача през сезона. Възпитаниците на Саша Илич записаха 13 победи, 1 равенство и 2 загуби, които им спечелиха 40 точки към момента. Това поставя тима на 5 т. пред втория Лудогорец, който обаче е с две изиграни срещи по-малко.

Ето какво каза пред Sportlive.bg Здравко относно бойкота на "червените" фенове, Стойчо Младенов и Любослав Пенев

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички